החלפת שתלים והחלמה מהניתוח

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

25/05/2019 | 08:50 | מאת: א

שלום ד"ר, יש לי שתלים ישנים מלפני כ15 שנים. אני צריכה לטפל בעניין ורציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם אני מעט בתת משקל, bmi17 כ44 קג על 160, יש סיכוי שיהיה די שומן לשאיבה והזרקה? 2. אם אחליף את השתלים לחדשים, כמה זמן תהיה לי הגבלה בתנועת הזרועות ושרירי האיזור? למשל אחרי כמה זמן אוכל לשים תיק ממוצע על הכתף או להרים שקית מוצרים במשקל עד 2 קג? חזרה לנהיגה? תודה רבה

הי א. משקלך אכן נמוך. אינני יודע את גודל השתלים הקיימים ולכן לא אוכל לדעת האם יש מספיק שומן תת עורי אותו ניתן לשאוב ולהזריק במקום השתלים. ולשאלתך השניה, במידה ומשתמשים באותו כיס קיים ואין צורך להחליף מישור, הגבלת התנועה היא למספר ימים אם בכלל. אין בעיה לשאת משקל. מקווה שעזרתי ד"ר יואב ארוש

25/05/2019 | 21:50 | מאת: א

תודה ד"ר, כן עזרת מאוד. לגבי הגודל כ 375 ואולי אם אעדיף טיפה להגדיל ל400, יש סיכוי עם משקלי? תודה רבה

הי שוב. צריך הרבה שומן, וסבבים חוזרים של שאיבות והזרקות כדי להגיע לנפחים האלו. הפעולה הפשוטה כנראה היא החלפת השתלים בלבד.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה