חזרה חזרה חזרה חזרה חזרה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

05/02/2019 | 23:22 | מאת: חזרה

היי דוקטור אני רוצה הגדלת חזה אני בתת משקל שוקלת 34 קילו 1.47 האם אפשר?

צהריים טובים. את אכן בתת משקל, אך זו אינה מניעה מוחלטת מניתוח. יש לבדוק את רמת החלבון על ידי בדיקת דם פשוטה אשר תוכל לנבא את יכולת הגוף שלך לרפא פצע ניתוחי. פרט לכך, חשוב להתאים את המשתל הנכון למידות גופך , דבר אשר יוריד את הסיכוי לסיבוכים. בהצלחה ד"ר יואב ארוש

19/02/2019 | 15:34 | מאת: חזרה

תודה על תשובתך החלבונים שלי בגוף תקינה

אני שמח שבדיקה תקינה נותר רק לבחור בשתל במידה הנכונה, ולבחור כמובן מנתח. בהצלחה! ד"ר יואב ארוש

21/02/2019 | 14:50 | מאת: חזרה

תודה רבה רבה רבה על תשובתך(-:

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה