ניתוח דחוף להחלפת שתלים דולפים

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

18/06/2012 | 10:51 | מאת: שלי

שלום, עברתי הגדלת חזה לפני כ-9 שנים אצל מנתח פרטי. באולטרא סאונד ראו דליפה מאסיבית מאחד השתלים, ונאמר לי לבצע ניתוח דחוף להוצאתם. הגעתי למנתח שלי וזה דרש סכום עתק בעבור ניתוח החלפת השתלים, אז בדקתי עם מנתח שעובד עם הקופה, וזה כלל לא הסכים לקחת אחריות ולנתח אותי. אני אובדת עצות ומאוד לחוצה מהמצב ומהסיכונים שהסיליקון מתפשט לי בגוף. מה לדעתך אני צריכה לעשות? האם תוכל להמליץ על מנתחים מקצועיים שעובדים עם המושלם? אני חייבת לפעול בבהילות. אודה לך על התייחסותך

18/06/2012 | 23:02 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלי שלום, ראשית, אין צורך להילחץ. סיליקון הזולג לשד אינו מהווה סכנה. יש להחליף את השתלים אך לא בבהילות. אם ישנה דליפה, היוצרת בעיה רפואית ברורה,ייתכן ותוכלי לקבל טופס 17 ולבצע את הניתוח במסגרת בי"ח ציבורי. אין זה מתפקידו של הפורום להמליץ על מנתח זה או אחר. גשי לרשימות של קופ"ח כללית ותקבלי את מה שביקשת. בהצלחה דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה