האם ישקשר בין שטפי דם לתת פעילות של בלוטת התריס ת

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

25/04/2014 | 10:24 | מאת: רונית

שלום דר לוין במאמר שכתבת לגבי שטפי דם ציינת שזה קשור לכך שהגוף תוקף את עצמו אני עברתי לפני כ-7שנים טיפול רדיואקטיבי להפסקת פעילות בלוטת התריס מאחר והיא היתה בפעילות יתר לפני שנה התחלתי לסבול מכאבים חזקים בעצמות והופעת שטפי דם במקומות שונים בגוף מלווים בכאבים ספירת דם תקינה. ה-tsh מאוד גבוה הכדורים לא מצליחים לאזן אותי .tsh אחרון 63 וכל פעם שאני לוקחת כמות גבוה של הכדורים זה מלווה בתופעות שציינתי כאבים בעצמות ברמה בלתי נסבלת והופעת שטפי דם. אשמח לקבל תשובה רונית

שלום יתכן קשר בין מחלות אוטואימוניות, מחלות שבהם הגוף מיצר נוגדנים כנגד תאים בגוף. מסיבה זו יכול להיות קשר בין ITP לתהליך אוטאימוני בבלוטת התריס דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים