שיטפי דם בגדלים שונים לילדה בת חמש וחצי ברגלים

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

16/03/2013 | 20:45 | מאת: שרית וייס

לביתי בת החמש וחצי הופיעו כיתמי דם בצורה של חבורות בגדלים שונים רק באזור הרגליים.כבר זמן מה שאני שמה לב שיש לה כתמים של מכות ברגליים וחושבת לעצמי שזה מנפילות אך זה הולך ומחמיר ונראה הרבה יותר מסתם חבורות .אני לחוצה מאוד מה זה יכול להיות?קראתי שזה יכול להיות לוקמיה .יש אפשרות כזאת ?אני לחוצה מאוד ואשמח לקבל תשובה מהירה תודה שרית

שלום חשוב מאד לבדוק את ספירת הדם בדגש על ספירת הטסיות. יתכן ומדובר בירידה במספר הטסיות. ממתין לעדכון רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים