אנמיה

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

05/12/2012 | 12:18 | מאת: קרין

שלום. בבדיקה שערכתי נמצא כי המגלובין שלי 8. אני מבינה שזה נמוך. הרופא המליץ על תוספת ברזל. 1. האם ניתן לקחת בלילה לפני שינה (בשל המגבלות הרבות מבחינת מועד לקיחת הכדור- קפאין, חלב, דגנים וכו)? 2. האם יש מאכלים שמומלץ לאכול אותם על מנת להעלות את רמת הברזל בגוף? רוב תודות :)

שלום האם בוצע בירור ואובחנה הסיבה לאנמיה? זה חשוב מאד ואין להסתצפק רק במתן ברזל! ניתן לקחת ברזל בשעות הערב עדיף לא לפני השינה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים