המוגלובין נמוך..לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

31/10/2012 | 23:09 | מאת: קורין

שלום בעלי לפני ניתוח בקע דו צדדי, הרופא הפנה אותו לבדיקת דם והרופאה התקשרה והלחיצה לבוא דחוף!!! המוגלובין 8.7 , המטוקריט 26.9% אם סי וי 68.5% אם סי איץ 22 Pg rdw 16.8% גלוקוז 103% neutrophils 70.3% basophils 1.87% בקיצר הרופאה הלחיצה במיוחד שבעלי אוכל כל יום בשר ולא יכול להיות שהוא אנמי(אוכל ממש הרבה בשר)

שלום הרופאה צודקת ,יש בעיה משמעותית של המוגלובין מאד נמוך חייב לבצע בירור המטולוגי מלא רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים