חוסר חמצן בדם - ילד בן שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

18/10/2012 | 16:00 | מאת: מאמו

שלום, לפני כשבוע בני בן השנה וחודשיים התחיל להשתעל. לאחר יומיים התחיל לו חום גבוה שטיפס ל39.5, ומאז עד עכשיו (4 ימים) הוא עם חום גבוה, שיעול חזק שמפריע לו לנשום , לא ישן טוב בלילה ובמשך היום , וממעט לאכול . בתחילה אמרו לי שהשיעול הוא לא קוצר נשימה , וקורה בגלל לחה. עכשיו הרופא אמר שהשיעול הוא יותר פנימי, ואכן יש לו התקפים של קוצר נשימה. מה ניתן לעשות במקרה זה ? האם יש לפנות לבית-חולים? איזה תרופו או דברים שניתן להמליץ עליהם. תודה רבה, מאמו .

שלום חום שיעול וקוצר נשימה מתאימים לזיהום ריאתי . כלומר דלקת ריאות חידקי או ויראלי. ממליץ לפנות שוב לרופא רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים