בדיקות

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

07/04/2012 | 12:44 | מאת: מירי

שלום רציתי לדעת עם אני אולכת לעבור ניטוח בכף יד בהרדמה כללית ועם הבדיקות fe iron זה 51 אני לא יוכל לעבור את הניתוח? עם אמרו לי שחיבת לאכול בשר עם 5 ימים יעשה את הבדיקה בסדר? דפקה ויטמין b12 הוא בסדר 598 יש לי עוד בדיקות לא טובות כמו protein total b 6.6 mchc-m 30.5 ' rdw-red 16.4 >ודה

מירי שלום! קשה לסייע לך כיוון שחסר מידע רב בת כמה את? האם יש בעיות רפואיות? טיפול קבוע? מה תוצאות הבדיקות (ניתן לצרף ממש את קובץ הבדיקות. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

09/04/2012 | 14:11 | מאת: מירי

שלום אני בת 64 סובלת דלקת פרקים RA קשה לוקחת מטרוטקסט ועושה טיפול פעם בשנה במבטרה אינפוזיה ואני שולחת לך הבדיקות הבעיה עם יכולים לעשות לי הניתוח בהרדמה כללית בגלל חוסר ברזל והדיאטנית אמרה לי לאכול בשר השאלה עם עד יום ראשון זה יעכול לעזור לי הבשר? אני שלחתי לך חזרה באימל אבל ראיתי עכשיו שאני חיבת לשלוח דרך פורום תודה וסליחה וחג שמח לא יודעת כאן איפה שולחים קובץ

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים