שאלה בקשר לרמות ברזל שהתחילו לרדת שוב

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

18/01/2020 | 17:06 | מאת: שירה

שלום ושבת שלום , היתה לי אנמיה לקחתי כדורים ולאחר שראינו שבסדר בהחלטה משותפת הפסקנו. כרגע אני לאחר 4 חודשים רוב המדדים עדיין בטווח אבל טיפה ירדו לוץ מה- fe-iron שמחוץ לטווח אומנם גבולי. עוד בערך חודשיים יש שוב תור להמטולוגית ואראה אם זה ירד אבל אם יירד שוב או האם זה אומר משהוא הירידה. אני חושת ששוב אצטרך לקחת תוספת ברזל וניסיתי כמה סוגים ועשו לי כאבי בטן ולא יכלתי וכן משתדלת בערך על תזונה האם הטווח כרגע הנ"ל בגללו יכול להיות אצטרך שוב ואם כן יש או כדורים אונאבקה במינונים קטנים יותר שלאנעושים כאבי בטן. אציין שבכל המדדים הירידה רטנה חוץ מזה שפעם קודמת כנראה אולי הספיגה היתה עדיין בגוף היו של הfe-iron 90 . אודה על תשובתך עד התור ובדיקה נוספת שיש לי. תודה

שלום לאור הקושי בלקיחת תכשירי ברזל דרך הפה במידה ויש ירידה משמעותית שוב כדאי לשקול טיפול בברזל בעירוי. זה מאד יעיל וקל ונוח לחולה דרור

24/01/2020 | 21:51 | מאת: שירה

כרגע הירידה אינה משמעותית אבל אין דרך הפה שפחות מקשה על הבטן עדין יותר או אולי כמות קטנה יותר?

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים