eosinophilis עולה בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

26/10/2019 | 23:09 | מאת: שירה

החליפו לי תרופה חדשה לפני כמה חודשים ובזמן האחרון בבדיקות הדם eosinophilis עולה עוד ועוד האחוזים עלו מאוד והאבסלוטי גבולינשתמיד היה אצלי בסביבות האמצע האם יכול להיות קשר לתרופה החדשה כי חוץ מזה אין שום מחלה או דבר חדש שיכול לגרום וגם ככה אמורים בקרוב להעלות את המינון והפחד שזה ייעלה עוד האם יש יכול להיות קשר ?

שלום בהחלט יכול להיות קשור לטיפול תרופתי ממליץ לפנות לרופא שהמליץ על טיפול זה בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים