כתמים בהירים מתחת לעור

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

03/06/2019 | 22:05 | מאת: חנה

הלכתי למיון עם בני בן החמש ורבע,בעקבות כתמים בגוון אדום בהיר/וורוד מתחת לעור,שלא נעלם בלחיצה. בעיקר בגפיים ובגב. לא היו תסמינים נוספים,כגון:חום וכו' בבי"ח בדקו טסיות וזיהום בדם,הם אמרו שהכל תקין ושלחו הביתה אני מאוד לא רגועה מאז,מכיוון שהכתמים לא עברו ואף נוספו עוד מה דעתך? מה עוד אפשר לבדוק? תודה רבה

שלום בשלב ראשון חשוב להבין האם הממצאים בעור הם ביטוי לנטייה לדמם, במידה ואכן זה המצב הרי שיש בירור המטולוגי גדול ומורכב אשר יש לבצע ולא רק ספירת דם בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים