שאלה בקשר לאנמיה וברזל

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

26/05/2019 | 23:24 | מאת: שירלי

שלום לוקחת ברזל לאחר הומגלובין נמוך מאוד ולאחר 3 חודשיםמעכשיו חזרתי וההמוגלובין בסדר והפרטין עלה אבל גבול . נאמר להמשיך עוד 3 חודשים ואז נחליט מה הלאה. שאלתי יכול להיות שגם לאחר 3 חודשים יש צורך להמשיך כל החיים /שנים כי אם אפסיק שוב יחזור למצב לא טוב שהתזונה לא מספיקה לי ובמיוחד שהרבה שנים היה גבולי כל הזמן ועכשיו רק נמוך מאוד יש מצב כזה או שלקיחת ברזל יותר מדי גם יכול לעשות נזק?

שלום כן טיפול בברזל שלא לצורך הוא מזיק כמעט כל טיפול שניתן כאשדר הוא לא נדרש בדרך כלל לא נדרש ולא נכון לתת ברזל כטיפול קבוע בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים