אנמיה בילד מטופל בולפורל

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

21/11/2016 | 13:18 | מאת: רותי

הבן שלי, בן 3.10 אפילפטי, פג, מטופל בוולפורל, בבדיקת דם שגרתית למעקב אחר רמות ולפורל התקבלה בספירה התוצאה הבאה: Ferritin קטן מ8ng/ml Fe-Iron 32 Hemoglobin 10.1 יחידות: g/dl Hematocrit 33.9 יחידות: % MCV-Mean Cell Volume 66 MCH-Mean Cell Hemoglobin 19.8 MCHC-M.Cell Hb cont. 29.8 RDW-Red Cell Distri.Width 15.7 Neutrophils %37.3 Lymphocytes %52 וחוץ מזה הייתה הערה: אומת בסקירת משטח HYPOCHROMIA POIKILOCYTES הנוירולוגית לא זמינה, ואני לא מצליחה ליצור קשר עם המרפאה. מה זה אומר? זה תקין? (רמות וולפורל תקינות 63) תודה

שלום הממצאים אינם קשורים לנושא הנירלוגי זה חשוד מאד לחסר ברזל ולדעתי יש מקום לטיפול פומי בברזל. דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים