שלום דוקטור אני יודע שזה פורום אנמיה אשמח אם תוכל לענות לי

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

02/04/2018 | 21:05 | מאת: גיא

שלום ברור לי שזה רק פורום אבל אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון כללי וברור לי שצריך לראות רופא אני ממש מפחד אחרי מה שקראתי באינטרנט. אני גבר בן 26 1.74 משקל 66 לא עישנתי בחיים עוסק בספורט שלוש פעמים בשבוע. הומגלובין שלי נע מ2014 ועד הבדיקה האחרונה שנעשתה אתמול בין 15.4ל-17. הגיע מספר פעמים ל16.5 ואתמול הגיע ל17..קראתי את הדברים באינטרנט ואני ממש מפחד וכבר מבולבל אם יש לי תסמינים אוסיף פה את את ההמטולוגיה האחרונה ואשמח לשמוע את דעתכם האם זה כיוון של מחלה..פוליציט הורה זה?ממש חושש זה מקצר חיים? WBC-7.1 RBC-5.66 HOMOGLOBIN-17 HCT-51.1 MCH-30.1 MCHC-33.3 RDW-12.8 MCV-90.3 PLT-160 MPF-10.7 NEUT-46.2 LYM-42.2 MONO-6.3 HYPER%-0.3 מצורפת כימיה קצרה סוכר-85 UREA-31 קריאטנין 1.18 URIC ACID-5.4 הייתי אצל המטולוג והוא הפנה אותי לUS טחול ולביצוע של JACK2 האם הבדיקות כאלו תקינות אני יכול להיות להיות רגוע ולחיות בשלום עם המספרים או שעלי לברר כי אני חולה אשמח למעט אור

שלום בדיקות הדם שלך אינן מאד מוגברות. הבירור שהומלץ ע"י ההמטולוג הוא הבירור המקובל . במידה והבדיקות תקינות הסבירור לבעיה המטולוגית משמעותית נמוך מאד. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים