שטפי דם חוזרים

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

25/09/2016 | 18:47 | מאת: סמאח

שלום לבן שלי בן 7 יש לו פריחה ( נקודות אדומות קטנות מתחת לעור ושטפי דם) לא כואבות ומגרדות הפריחה הזו חוזרת מדי פעם בלי כל סיבה לפעמים גם בידיים ובגב בבדיקות דם שעשינו הממצאים החריגים : Aptt -sec 40 Aptt-r 1.35 Lym% 50% Glucose 110 Creatinine 0.43 Uric acid 3 Alk. Phosphtas e 216 מה התוצאות אומרות האם יש סיבה לדאגה האם כדאי לעשות בדיקות מיוחדות אני מאד מודאגת אשמח לקבל חוות דעת

שלום סיפור שכזה של שטפי דם חוזרים מחייב בירור ע"י המטולוג ילדים המטרה היא לבדוק לעומק את מערכת הקרישה ולהבין מה לא תקין שם הבדיקות שצרפתם אינן מקדמות בהבנת המקרה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים