ספירות דם נמוכות מאוד וכדוריות לבנות נמוכות מאוד

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

02/07/2016 | 15:31 | מאת: מורן

היי. לפני שבוע בני אושפז עקב צניחה חריגה בכדוריות הדם שהגיעה ל 400 ועם 1000 טרומביציטים. גם הטסיות מאוס נמוכות. היה בבידוד. בדיקת מח עצם תקינה. שאר בדיקות הדם תקינות. שוחרר לאחר 4 ימים אחרי מתן סטרואידים פעם אחת לוריד ועוד מתן חומר המעלה את הכל דרך זריקה בבטן.

שלום מדובר במקרה מורכב מאד אין פה את כל הנתונים בעיקר כיוון שלא ניתן לתמצט מקרה כזה בכמה שורות באינטרנט המלצתי החמה להמשיך מעקב צמוד צמוד ע"י המטולוג ילדים דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים