PTT לא תקין

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

21/11/2015 | 22:26 | מאת: יאיר

הבת שלנו צריכה לעבור ניתוח שקדים ולא מאשרים לה כיוון שבבדיקות הדם יש בדיקה של PTT לא תקינה איך יוצאים מהבלאגן הזה ?

שלום בדיקת PTT היבדיקה חשובה לבדיקת תקינות מערכת הקרישה, במקרה של בדיקה לא תקינה יש חשד לבעיית קרישה בעיה אשר עלולה לסכן את החולה שעובר ניתוח שקדים בדימום קשה . יש לפנות להמטולוג לבירור קרישה ורק לאחר מכן לעבור את הניתוח עם ההנחיות והטיפולים המתאימים אשר ימנועו סכנה של דימום. בהצלחה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים