טיפול אורתודונטי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/07/2002 | 12:58 | מאת: שלומי

שלום למנהל הפורום, רציתי לדעת מה ההתמחות של נושא זה, יש לי מספר בעיות: 1. שן אחת מתנדנדת מזה חודשיים ( אני לא בן 12 - גילי: 32). 2. החניכיים שלי מדממות בעת צחצוח מזה שבוע לפחוות. אודה לך על תשובתך. תודה, שלומי.

03/08/2002 | 20:48 | מאת: שיר- שיננית

שלומי, אורתודונטיה הוא ענף ברפואת שיניים שעוסק ביישור שיניים. השן המתנדנדת שלך ביחד עם התיאור שמסרת על חניכיים מדממות מעידים ככל הנראה על מחלת חניכיים שכבר התקדמה וגרמה לנזק . עלייך לפנות דחוף לרופא השיניים שלך או לשיננית שלך כדי להחליט על דרך הטיפול. אל תזניח כי אתה עלול לאבד את כל שינייך.

14/08/2002 | 23:43 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלומי שלום רב, ראשית התנצלותי על התשובה המאוחרת אך בעקבות תקלה באתר לא הועברה שאלתך אלי. לעניננו, לפי התאור שלך קיימת בשן המתנדנדת בעיה הקשורה במנגנון האחיזה של השן בפה קריא בחניכיים ועל כן הייתי ממליץ לפנות למומחה למחלות חניכיים. גם התלונה על דימום במהחניכיים בעת ציחצוח קשורה למומחה לחניכיים. אשמח לענות על שאלות נוספות בכל עת. ד"ר דרור איזנבוד

15/08/2002 | 10:10 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

נסיון

מנהל פורום טיפול אורתודנטי