[email protected]

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/05/2009 | 11:51 | מאת: אורטל

שלום אני בת 20 ויש לי רווח בשיניים הקדמיות יש לזה טיפול בלי גשר? מהו הטיפול תיעץ לי לאן ליפנות תודה

15/05/2009 | 19:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורטל ותודה על פנייתך לפורום, ניתן לסגור מרווח בין השיניים בשיטות אורתודונטיות שונות מלבד גשר. ניתן לבצע זאת באמצעות פלטות שקופות בלתי נראות ניתן גם להעלים את המרווח באמצעות השלמת שיניים = הגדלת השיניים במקום הקטנת המרווח - זוהי שיטה שיקומית ולא אורתודונטית. יש כאן גורמים רבים הקובעים את הדרך הטיפולית וכדי להכריע בעיניין עליך להבדק על ידי מומחה ליישור שיניים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי