אורטודנט לילדה חשוב

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

06/05/2009 | 22:48 | מאת: תמר

לביתי בת ה14 בעיות רפואיות היא זקוקה לישור שיניים ניקוי אבנית וסתימות היא לא נותנת לאף רופא לטפל בה. האים יש אפשרות לטפל בהרדמה אחת בכל הבעיות הללו ואם כן לאן עליי לפנות? אשמח לקבלת תגובה מהירה בתודה מראש תמר.

08/05/2009 | 06:42 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום תמר ותודה על פנייתך לפורום, אין בעיה כיום לקבל טיפול בהרדמה כללית, פחות נהוג אך גם כן אפשרי טיפול אורתודונטי בהרדמה כללי. ישנם רופאים מומחים המבצעים טיפולים כאלה בנוכחות מרדים במרפאתם הפרטית, קופות החולים מבצעות זאת במרפאות השיניים ובמרבית בתי החולים ניתן לבצע טיפולי שיניים בהרדמה. אצלנו ברמב"ם מטפלים באמצעות טישטוש תוך ורידי. בהצלחה, דר דרור איזנבוד מנהל המחלקה לאורתודונטיה ומומי פנים מולדים מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי