ניתוח לסת וגנטיקה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

01/04/2009 | 20:05 | מאת: שיר-רז קידר

היי דרור כמה שנים עברו חן חן על הפורום רק עכשיו גיליתי אותו לפניי כ12 שנה בערך נותחתי בשניי הלסתות ברמבם עי דר מיכה פלד התותח ואצלך עשיתי ישור שניים וטיפולים טרום ניתוח כ 5 שנים אתה רופא נדיר תותח במקצועך אתה מקסים ונחמד ויש לך אישה נפלאה ואני אפילו זוכרת את בתך אביב המתוקה טוב לפניי שאני אתחיל להיתרגש רציתי לדעת מתיי כדאי לקחת את ילדיי לבדיקה באיזה גיל מומלץ ואפשר לזהות בעיה עליי לציין שלי היתה בעיה שהיא גנטית תודה מראש

18/04/2009 | 21:08 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב, תודה על המחמאות (שגרמו לי להסמיק) ותודה על פנייתך לפורום, אם את מאבחנת הפרעות גנטיות בדומה לשלך מומלץ להתייעץ לגבי היחדים כבר בגיל 4-5 למרות שבפועל כנראה שהטיפול יתחיל מאוחר יותר בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

18/04/2009 | 21:09 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב, תודה על המחמאות (שגרמו לי להסמיק) ותודה על פנייתך לפורום, אם את מאבחנת הפרעות גנטיות בדומה לשלך מומלץ להתייעץ לגבי היחדים כבר בגיל 4-5 למרות שבפועל כנראה שהטיפול יתחיל מאוחר יותר בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המחלקה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי