סמכים פנימיים ופצעים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/11/2008 | 22:54 | מאת: איקסי

שלום רב לפני שבוע הורכב לי גשר פנימי, ומאז אני סובל מפצעים ונפיחות בחך העליון. אני שוטף עם מי מלח ומשתמש במשככי כאבים ועדיין אין שיפור. ץוך כמה זמן זה אמור לעבור, והאם ניתן לעשות משהו נוסף כדי להקל על המקום?

17/12/2008 | 22:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, התגובה שאתה מתאר מוזרה. נפיחות בחניכיים מופיעה בד"כ לאחר מספר שבועות עקב היגיינה לקויה. האם אתה סובל מאלרגיה? אולי מדובר באלרגיה לניקל שקיים בקוביות? בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי