שן קידמית כלואה ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

20/11/2008 | 14:24 | מאת: מיה

שלום רב, ביתי בת ה9 נפגעה לפני כ3 שנים בשיניה הקידמיות. לפני כשנה כאשר ראינו שהשן הקידמית(מס 11) לא יוצאת זאת למרות שנפלה שן החלב הלכנו לבדיקה, המליצו לנו להמתין, לאחרונה ביצענו צילום פנורמי נוסף שבו ניתן לראות שהשן כלואה ושיניים הסמוכות סוגרות את הרווח. אורטודנט הקופה בחר שלא לטפל בילדה. מה ניתן לעשות במקרה כזה? האם אתה יכול להמליץ על מרפאה באזור המרכז אשר מתמחה במקרים כאלה? תודה מיה

17/12/2008 | 22:34 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מיה ותודה על פנייתך לפורום, אני ממליץ לפנות לאחד מהגורמים הבאים במרכז: היחידה לרפואת שיניים לילדים - איכילוב היחידה לרפואת שיניים לילדים - תל השומר המחלקה לרפואת שיניים לילדים - בית הספר לרפואת שיניים אוניברסיטת ת"א. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי