קוביות פנימיות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/10/2008 | 04:32 | מאת: דנה

שלום.. אני צריכה יישור שיניים ובודקת אופציה של קוביות פנימיות. שמעתי שאפשר לעשות קוביות פנימיות בלסת עליונה ובלסת התחתונה גשר רגיל.. האם זה מפחית את המחיר משמעותית? אצטרך להיות עם גשר שנה וחצי בערך, אם אעשה קוביות פנימיות כמה זמן יתארך הטיפול?(לפי הערכתך) קוביות פנימיות מפריעות לדיבור או משנות אותו? או שמתרגלים ואז מדברים רגיל? תודה רבה, דנה

08/11/2008 | 13:26 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

דנה שלום ותודה על פנייתך, מחירו של גשר פנימי עשוי להגיע עד כדי פי 2 מגשר רגיל ללסת. ולכן אם מניחים גשר פנימי רק בלסת אחת זה משמעותית נמוך יותר לעומת 2 לסתות. משך הטיפול עם גשר פנימי מתארך במספר חודשים משמעותי, תלוי כמובן בכל מקרה לגופו!. קוביות פנימיות דורשות הסתגלות לדיבור ובליעה אך לאחר תקופת ההסתגלות זה קל יותר. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואאי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי