שאלה בנוגע לגשר פנימי.

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

31/07/2008 | 16:07 | מאת: שרון

שלום, אני שוקל לעשות גשר ורציתי לדעת,מה הם החסרונות בגשר פנימי ? האם גשר חיצוני נותן תוצר סופי טוב יותר? בתודה מראש לכול העונים.

12/08/2008 | 22:43 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שרון ותודה על פנייתך לפורום, התוצאותהסופיות עם גשר פנימי זהות לחיצוני אך לגשר פנימי מספר חסרונות. ישנם קשיי הסתגלות רבים יותר בדיבור ובאכילה משך הטיפול ארות משמעותית תכפות הפגישות גבוהה יותר ומשך כל פגישה ארוך משמעותית. המחיר גם הוא גבוהה משמעותית. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי