סד לילה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/05/2008 | 19:51 | מאת: מרב

שלום, לפני 5 חודשים התחלתי טיפול בסד לילה, אבל אחרי חודש הוא החליק לי מהיד ונשבר. חזרתי למרפאת פה ולסת בפוריה והם הדביקו חזרה. הסד לא היה חזק כמו בהתחלה ולאחר חודשיים שוב נשבר הסד. יש לי מספר שאלות: 1. למה סד קשיח חדש נשבר כל כך בקלות? 2. למה בי"ח לא מספק ביטוח במקרה של שבירה, במיוחד לאור המחיר היקר (1500 ש"ח) 3. למה יש הבדלי מחירים כל כך קיצוניים? (יש טכנאי שהציע לי במחיר של 380 ש"ח בלבד). המון המון תודה מראש

25/05/2008 | 00:05 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

מרב שלום ותודה על פניתך לפורום, סד לילה אמור להיות דק יחסית כדי שלא יהיה מגושם מידי ויהי נוח להרכבה אך עם זאת במקרים של חריקת שיניים אם הוא נעשה דק מידי הוא עלול להשבר ולהסדק. הבדלי המחירים נובעים מכך שבמרפאת פרקי לסת המספקת סד נערך גם מעקב וביקורת תקופתית על ידי רופא לוודא יעלות הסד ובמידת הצורך לסייע בהוספת טיפול אלטרנטיבי תרופתי, פיזיוטרפי וכו' בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי