שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/04/2008 | 01:17 | מאת: מלכה

ד"ר שלום וחג שמח אני אמורה לעבור בעוד שבוע ניתוח חניכיים (הארכת כותרת) וזאת משום שנשברה לי שן קדמית . הברירות שלי כפי שנאמר לי זאת הארכת כותרת או לעשות הפקעה מאולצת .. אני חוששת מהניתוח שקו החניכיים שלי לא יהיה ישר אלא מדורג ומצד שני אני שואלת האם לא כדי הטיפול האורטודני ובכך גם ליישר את השיניים שליד. שאלתי מה מומלץ וכמה זמן דרוש (הגשר) עד להרכבת כתר קבוע. אודה על תשובתך המהירה

12/05/2008 | 06:48 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מלכה ותודה על פנייתך במקרה של טיפול אורתודונטי להבקעה מאולצת הרי שמבקיעים את השן ועימה גם את רקמות העצם והחניכיים התומכות. כמובן שבמקביל גם ניתן ליישר את השיניים בסביבה. לעיתים יש צורך לאחר מכן בניתוח חניכיים קל להשוואת גובה החניכיים עם השיניים הסמוכות. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי