סוג החומר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

31/03/2008 | 17:29 | מאת: יפית

מה החומר ממנו עשויים הגשרים הכהה והשקוף? מה ההבדל בין גשר, טבעות בשיניים ופלטה? האם יש מעבר של זרם חשמלי? תודה

31/03/2008 | 17:47 | מאת: Anni

לפני שנה התחלתי טיפול אורטודנטי.הטיפול לא היה מוצלח ועברתי לרופא אחר.אני מרגישה כאב בשיניים כתוצאה מהטיפול הקודם הרופא הנוכחי אומר שהוא לא רואה בעיה בצילום האם כדאי להמשיך בטיפול או שזה יגרום לי נזק בשיניים? אני באמת מרגישה שהשיניים ממש כואבות.

05/04/2008 | 22:00 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, טיפול אורתודונטי אינו צריך לגרום לכאב אלא יום-יומיים לאחר הביקור אצל האורתודונט כשאז מתבצעת מתיחה. אם קיים כאב יכול להיות שקיימת דלקת חניכיים או נסיגת חניכיים או שקיים שימוש בכוחות חזקים מידי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

05/10/2008 | 04:42 | מאת: מיכל

התחלתי לפני חצי שנה טיפול אורטודנטי לבתי בקופ"ח כללית. האורטודנטית הפנתה אותי לעקירת 4 שיניים, ורק כשהגעתי לרופא השיניים לצורך עקירה הוא הפנה את תשומת ליבי שהוא לא מומחה ביישור שיניים. אני מאז בלחץ שהיא אכן יודעת את מלאכתה נאמנה ולא תגרום חלילה נזק. עקרנו כבר 4 שיניים קבועות ואני חוששת לנזק בלתי הפיך. היה ברור לי שהם מעסיקים אורטודנטית מומחית! שילמתי כבר את כל הסכום ולא ניתן כרגע להתחיל טיפול אצל רופא אחר. היא בעלת נסיון רב אך מלחיץ אותי מאוד חוסר ההתמחות. מה ניתן לעשות?

05/10/2008 | 04:43 | מאת: מיכל

התחלתי לפני חצי שנה טיפול אורטודנטי לבתי בקופ"ח כללית. האורטודנטית הפנתה אותי לעקירת 4 שיניים, ורק כשהגעתי לרופא השיניים לצורך עקירה הוא הפנה את תשומת ליבי שהוא לא מומחה ביישור שיניים. אני מאז בלחץ שהיא אכן יודעת את מלאכתה נאמנה ולא תגרום חלילה נזק. עקרנו כבר 4 שיניים קבועות ואני חוששת לנזק בלתי הפיך. היה ברור לי שהם מעסיקים אורטודנטית מומחית! שילמתי כבר את כל הסכום ולא ניתן כרגע להתחיל טיפול אצל רופא אחר. היא בעלת נסיון רב אך מלחיץ אותי מאוד חוסר ההתמחות. מה ניתן לעשות?

05/04/2008 | 22:03 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום יפית ותודה על פנייתך לפורום, הסמכים ממתכת עשויים מפלדת אל חלד והסמכים השקופים עשויים מפלסטיק או חרסינה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי