הרחבת לסת בגיל 21

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

01/03/2008 | 21:01 | מאת: שרון

היי, יש לי לסת צרה מאוד ואני לא אוהבת אותה.. רציתי לדעת - מה הן האופציות להרחבת לסת?

06/03/2008 | 07:53 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שרון ותודה על פנייתך לפורום, הרחבת לסת אינה עומדת בפני עצמה והיא חלק מתהליך כולל וממושך של טיפול אורתודונטי להתאמה ותיקון מנשך. בגיל 21 ההרחבה היא כירורגית. מכינים לך פלטה להרחבה אותה מדביקים על גבי השינייים ולאחר הסתגלות קצרה מבצעים ניתוח יחסית קטן לצורך החלשת הלסת (חתך בצידי הלסת העליונה מתוך הפה). הניתוח קל וההתאוששות מהירה והוא נעשה בהרדמה מקומית עם טשטוש. הרחבת הלסת נמשכת כ-3 שבועות בהן מסובבים את הבורג בפלטת ההרחבה. בהצלחה, ד"ר דרור איזבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי