שיניים 14 +24

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

04/02/2008 | 14:54 | מאת: ירין

נתנו לנו 2 אופציות א.להוריד 2 שיניים קבועות 14+24 (ילדה בת 14 ) ואז גשר קבוע כשנתיים או רסן לפרק זמן תחילה כ-14 שעות לפרק זמן ארוך של כ-3 שנים . מה עדיף ?

07/02/2008 | 00:13 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ירין ותודה ל פנייתך לפורום, זוהי שאלה שקשה מאוד לענות אליה מבלי שראיתי ובדקתי את המטופלת ולפני שסקרתי את צילומיה. שכן ראשית עצם האבחנה משפיע על סוג הטיפול כלומר האם הבעיה דנטלית או סקלטלית. בנוסף גם תווי הפנים משפיעים לכיוון עקירות וכך גם יחסי הסגר ועמדות השיניים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה באורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי