שיניים קדמיות?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

27/12/2007 | 19:58 | מאת: ניר

דר איזנבוד שלום, יש לי רווח של כ- 2 ממ בין השיניים הקדמיות, נאמר לי שלסגור את הרווח ע"י סתימה לבנה לא יצא יפה, וכי יש צורך לקרב בין השיניים ולאחר מכן לעשות סתימות גם בשיניים הקדמיות וגם ב- 2 השיניים הסמוכות...לציין השיניים בקו ישר מקדימה. האם ניתן לבצע טיפול אורטודנטי לינגואלי רק על 2 שיניים אלה?

31/12/2007 | 10:49 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ניר ותודה על פנייתך לפורום, כעקרון על מנת לדחוף שיניים יש צורך בשיניים מעגנות ועל כן אני חושב (למרות שלא ראיתי את המקרה) שיהיה צורך להרכיב קוביות לינגואליות על יותר שיניים אך בעקרון זה אפשרי. בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי