רווח בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/11/2007 | 02:42 | מאת: ענבר

שלום ד"ר, שמי ענבר וברצוני לעבור טיפול אורתודנטי.. הבעייה שיש לי זה רווח בין השינים הקדמיות,אבל כל השיניים האחרות מאוד ישרות גם למטה וגם למעלה מבנה הלסתות תקין ואין לי שיניים בולטות כלל. בעבר רופאת השיניים אמרה שאינני צריכה גשר אבל החלטתי שאני רוצה לעשות..והייתי רוצה לדעת אם אצלך במרפאה אתה נותן את הטיפול של יישור שיניים לינגואלי או יישור שיניים בעזרת סמכים ננעלים או בעזרת פלטות שקופות..חשוב לי לציין שאני רוצה לעבור רק יישור שיניים בלסת העליונה.ובערך כמה זמן אתה חושב שייקח זמן הטיפול.. תודה רבה.

24/11/2007 | 23:02 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ענבר ותודה על פנייתך, רווח בין שיניים קידמיות הוא בעיה לא פשוטה לפתרון אם יחסי בשיניים והלסתות כולם תקינים. במקרים כאלה נובע המרווח לרוב בגלל גודל מוקטן של השיניים העליונות ולכן לא בטוח שטיפול אורתודונטי בלבד בלסת העליונה יתן תוצאה יציבה וימנע פתיחת הרווח שוב בעתיד. במקרים כאלה כדאי לשלב אולי גם הדבקת ציפויי חרסינה על השיניים העליונות שיבטיחו מראה אסטטי ויציב. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי