עיוות במבנה הפנים תשובה לשאלתך

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/08/2007 | 22:49 | מאת: sima

לד"ר דרור שלום רב, תודה לך על תשובתך , הנני עונה לך על השאלות שאלתך , כיום הנני בת 33 , עברתי ניתוח אצל ד"ר פינקלשטיין לפני בערך 13 שנה , עברתי אצל ד"ר פיקלשטיין ניתוח הנקרא תיקון אי ספיקת החיך (נולדתי עם מום חיך -שסע תת -רוח נסתר , כמו כן קיבלתי הפנייה להגיע אלייך למרפאה אבל התור שנקבע אלייך הוא בעוד חודש לערך, הייתי אצל ד"ר פינקלשטיין לפני כשבוע וחצי, זקוקה לעזרתך בנדון.אודה לך על תשובתך, ברצוני לציין בפניך לאחר שעברתי ניתוח בחיך, הייתי אצל הקלינאית תקשורת אצלכם במרפאה, אצל מאיה ינון הקלינאית תקשורת.

08/08/2007 | 17:49 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום סימה ותודה על פנייתך החוזרת, אני ממליץ להמתין לבדיקה ואז נתכנן את השלמת הטיפול הנדרש. רצוי להגיע לבדיקה עם סט צילומים מעודכן כך שנוכל לבצע תכנון מעשי: צילום פנורמי, צפלומטרי, ותמונות פנים ושיניים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי