מנשך פתוח

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

13/02/2007 | 17:26 | מאת: רווית

שלום רב! מה הן הבעיות שיכולות להתפתח כאשר לא מטפלים במנשך לקוי (מנשך פתוח), האם זה כולל כאבי חניכיים?

22/02/2007 | 01:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רווית ותודה על פנייתך לפורום הבעיה העיקרית היא בעית הסגר . במקרה של מנשך פתוח הסגר מתקיים רק באיזורים אחוריים ללא , מעורבות של הקידמיים. דבר זה עלול לגרום לעומס על הפרקים שיתבטא בקליקים וכאבי ראש. גם הנושא האסטטי של השיניים ודחיפת הלשון הנלוית היא גורם משמעותי במקרים אלה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי