השלמת השיניים כדי לשים ברזלים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/02/2007 | 16:52 | מאת: רני

רציתי לשאול האם כאשר משלימים את השיניים כדי לשים ברזלים באיזה חומר משתמשים והאם זה נכון להשתמת בחומר של סתימה של שן על מנת להשלים את השן השבורה כדי להדביק את הברזל באמצע השן תודה על תשובתכם המהירה ועל האתר המקסים.

22/02/2007 | 02:35 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רני ותודה על פנייתך, משלימים את השן עם חומר סתימה לבנה. זה מסייע לקבל התרשדמות על מבנה השן ולהתאים את מיקומה לעמדה התואמת בקשת. זה גם מאפשר דיוק בהדבקת הסמכים. לצורך הדבקת הסמכים משתמשים בחומר קישור המקשר בין דבק הקוביות לבין חומר הסתימה הלבנה וההדבקה מצויינת. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי