פריודנטיטיס

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

16/09/2006 | 23:41 | מאת: איילת

מה עושים כאשר ילדה הסובלת ממחלת חניכיים (פריודנטיטיס) זקוקה מאוד ליישור שיניים? והיה ואם בעתיד תהיה הטבה במצבה האם תוכל לעבור טיפול אורתודנטי?. תודה

22/09/2006 | 23:22 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום איילת ותודה על פנייתך, במקרים כאלה יש צורך בעבודת צוות צמודה של אורתודונט עם מומחה חניכיים כדי לתכנן ביחד את הטיפול ואת אופן הפעלת הכוחות שלא יהיה הרסני לחניכיים. יש צורך ליווי צמוד של פריודונט ושיננית במהלך כל הטיפול האורתודונטי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית רמב"ם - הקריה הרפואית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי