2 שאלות: שיניים עגולות,כתם כל השיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

16/07/2006 | 20:47 | מאת: ליפז

שלום, יש לי שיניים עגולות, ושבוע הבא אני מסיימת עם הגשר (תודה לאל!) רציתי לדעת 2 דברים 1. אם כשמורידים את הגשר אז נישאר כתם צהוב שנוצר מהליכלוך מתחת להקוביות? ואם ניתן לנקות את זה בלי כל ההלבנה והדברים המסובכים.. 2. אפשר לעשות משהו שהשיניים יהיו בצורה מרובעת או משהו פשוט מפריע לי שבגלל שהם עגולות זה דיי נראה שיש לי רווחים בשינים.. תודה מראש -ליפז-

17/07/2006 | 21:56 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ליפז ותודה על פנייתך לפורום, ניתן לנקות היטב את שאריות הדבק בלי להזדקק להלבנה שאינה מומלצת כלל. ניתן גם לתקן את מתאר השיניים על ידי השחזה קלה והדבקת חומר של סתימה לבנה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחדה האורתודונטית הקריה הרפואית - רמב"ם

17/07/2006 | 22:08 | מאת: ליפז

תודה לך=) וד"א לא ענית לי על מה אפשר לעשות עם השיניים העגולות=).. חח סליחה על ההטרדה..

מנהל פורום טיפול אורתודנטי