שאלה בקשר לרווח בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

18/06/2006 | 19:41 | מאת: danial17

לבתי יש גשר מעל שנה. היות וקיים רווח בין השיניים הקדמיות הוחלט על טיפול FRENULECTOMY. הייתי אצל מומחה פה ולסת והוא טען שאין צורך היות ולא זאת הסיבה לרווח. האם כדאי לעשות את הטיפול או שקיים פתרון אחר?? בתודה.

18/06/2006 | 22:34 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, צודק המומחה לפה ולסת, אין צורך בניתוח זה. הפרנום יסוג אחורנית למקומו ברגע שהשיניים תתקרבנה זו לזו והאווח יסגר. כלומר מה שצריך זה לבצע טיפול אורתודונטי נכון ואז הפרנום יעלם והניתוח מיותר. תודה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית הקריה הרפואית רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי