עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

01/06/2005 | 23:14 | מאת: אורי

היי סיימתי טיפול אורתודנטי ארוך והתוצאות יפות מאוד... אבל למרות שהשיניים ישרות הפה פעור והשפתיים רחוקות אחת מהשניה... זה נורא מפריע לי ואני לא יודע מה לעשות... אמרו לי שקיימים כמה ניתוחים וצריך לאבחן את הבעיה... איזה ניתוחים יכולים לעזור פה? והאם יצא לך אישית לראות תוצאות של ניתוח למקרה כמו שלי שיצאו טוב והשפתיים כבר לא היו רפויות והפה לא היה פעור? תודה מראש

10/06/2005 | 23:35 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורי ותודה על פנייתך לפורום, סגירת השפתיים מושפעת רק מעט מעמדת שיניים ובעיקר מושפעת ממבנה הלסתות ועמדתן התלת-מרחבית. ולכן גם כאשר קשתות השיניים יושרו היטב בטיפול אורתודונטי אין הדבר מבטיח עדיין סגירת השפתיים. למלחלקתנו ניסיון רב בניתוחים משולבים עם טיפולים אורתודונטיים בו מקצרים את גובה הלסת ומגיעים לשפתיים סגורות במנוחה ללא חשיפת שיניים או חניכיים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי