עקירות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/02/2005 | 17:48 | מאת: דו

ד"ר איזנבוד שלום רב, שאלתי היא כזאת: האם ישנו הבדל בין עקירה רגילה לבין עקירה כירורגית? בתודה מראש , דור

27/02/2005 | 00:36 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דור ותודה על פנייתך לפורום. התשובה היא חיובית. יש הבדל בין שני סוגי העקירות. עקירה רגילה אינה מחייבת שום פעולה של חיתוך רקמות רכות או עצם לצורך שחרור השן המיועדת לעקירה לעומת פרוצדורה מסוג עקירה כירורגית. לפרטים נוספים אנא פנה לפורום כירורגיה פה-ולסת. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי