לאן אוכל לפנות לעזרה?ואם יש טעם הכלל??

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

31/10/2009 | 16:45 | מאת: אלון

שלום רב לפני כשנתיים עברתי ניתוח רדיקאלי באוזן ימין עקב כולסטאטומה מאז כמעט ואיני שומע בה. אני עובד במשרד ממשלתי במקום הומה אדם משרה מלאה - הדבר מקשה עלי מאוד בחיי היום יום היות וכושר השמיעה שלי מאוד לקוי הן מבחינת עצבנות למשך כל היום ועייפות כרונית לחץ ועוד. מה גם שקשה לי מאז להיות מעורב בחברה היות וחצי מהנאמר לא מגיע לאזני. עד היום לא פניתי לאף גורם לעזרה- האם יש טעם לפנות לביטוח לאומי או לרופא תעסוקתי?

קודם ביטוח לאומי אליו תבוא עם חוות דעת של רופא א א ג ותעסוקתי

מנהל פורום רפואה ומשפט