אני בבעיה קשה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

01/08/2009 | 14:15 | מאת: מ

ב2005 עברתי ניתות ברגל של גידול שפיר. אחרי 6 שבועות הותר לי ללכת וניגשתי למכון כושר וסיפרתי שאני אחרי נותוח. אחרי 3 אמונים עפתי בחוזקה מעליכון. עברתי ניתות דחוף בגלל שבר קשה בירך ובמשך 10 חודשים שיקמתי את העצמי. עור דין שלי תובע את מכון כושר ולפני 6חודשים זכינו במשפט. אבל הצד הנטבע הגיש ערור והכול השתנה אני חייבת להחזיר את הפיצועים. איך זה אני נפגעתי אני מאוד סובלת מכאבים אני צולעת יש לי לחץ על חוליות בגב מכון כושר זכה אחרי שאני זכיתי? םם אני לא ישלם זה יעבור להוצאה לפועל. אפו צדק אפו חוק? אני לא ישנה נכנסתי לדכאון וכואב לי פיזית ונפשית ם אם תוכל לעזור לי ?.

את מארת הליך בבית המשפט שבו כנראה בערכאת הערעור המכון זכה נשאר לך כמובן לפנות לערכאה יותר גבוהה לערעור

מנהל פורום רפואה ומשפט