הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

15/03/2009 | 14:58 | מאת: דיתה

שלום רב, עברתי ניתוח להרמת סינוס והשתלת עצם לפני שנה וחצי. במהלך תקופה זו פניתי פעמים רבות לרופא המנתח שלי והתלוננתי כי חלקיקי העצם המושלת יוצאים לי מהגרון, וכן שאני סובלת נורא מליחה איומה. פניתי לרופאים רבים וגם ורופאי א.א.ג. ורק עתה לאחר צילום c.t. מערות האף התברר שאני צריכה לעבור ניתוח להוצאת כל הדלקת שהצטברה לי בסינוסים בצד ההשתלת עצם בגלל הניתוח. האם יש לי עילה לתבוע את הרופא המנתח, מכוון שאני סובלת מאוד במשך כל התקופה וכן יש לי הוצאות רבות עכשיו לטיפול בבעיה שהתפתחה בעקבות הניתוח. בתודה מראש

מאוד יכול להיות שכן אבל את צריכה חוות דעת מתאימה מרופא מומחה שמתעסק בעניין

מנהל פורום רפואה ומשפט