רוצה לבחור בחיים.הכירוג בישר אין תורים להסרת הגידו

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

12/02/2009 | 01:30 | מאת: נילי

היתי בטוחה שהכירוג שמר עבורי תור וממתין לסיום הטיפול הכימי טקסול,(על פי שיחות טלפון איתו במהלך הטקסול הבנתי שהוא מתכונן ניתוח במהלך חודש מרץ הקרוב)) בפגישה היום אמר לי שעלי להמתין לפחות עוד חודשיים כי לצערו אין תורים, אני בדילמה כי אילו היה מבשר לי לפני חודש היתי מחפשת אלטרנטיבה אחרת לניתוח והיה לי יותר זמן עד לסיום הכימייה, שבועים כבר חלפו מסיום הכימו ועוד חודשיים המתנה זה המון זמן ולשחק בחיי אדם, מה שכן אנני יודעת אם הטקסול עשה את עבודתו והעלים את הגידול מכיוון שלא ביצעו צילומים נוספים כמו סיטי אמארי במהלך הטקסול ובסיומו, מה לעשות? חוששת מהמחלה הפעילה (סרטן -שד) שעדין בגופי שפתאום תיפרוץ,וכבר סיימתי את התרופות הכימיות שבסל,ומוגבלת עם אפשרויות של תרופות נוספות שבסל היות ומדובר בטריפל נגטיב. עכשו עלי לחפש כירוג אך בגלל דחיפות העיניין עלי למצוא משהוא פרטי ה(עלות כ עשרים אלף שח בערך,כי אן עוד תוקף למושלם, )זה אומר הלוואה וכאבי ראש לא פשוטים בנתיים עוד ישנה עם האוייב (קרצינומה) מרגישה שחלון ההיזדמנוויות שלי לצאת מהמחלה עומד להיסגר תוך זמן קצר אשמח לעצה בריאה איך להתגרש ממנו בשלום וליבחור בחיים...

תירוץ של אין תורים אינה סיבה מספיקה את רשאית וצריכה לפ]נות להנהלת בית החולים משרד הבריאות וקופת החולים שלך בתביעה לקבל את הטיפול הנאות ואם לא לפנות מייד בצעדים משפטיים לאכוף את הטיפול המיידי

מנהל פורום רפואה ומשפט