שחרור מאשפוז לאחר ניתוח ראש, עדיין ללא הכרה.

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

14/07/2008 | 10:41 | מאת: ירון

שלום אבי מאושפז בנוריוכירוגית בבית חולים רמבם , 14 יום לאחר נפילה וניתוח ראש, בן 72, עדיין לא התעורר , נותק מהרדמה, ונושם לסירוגין בכוחות עצמו, בית החולים מבקש שנוציא אותו לבית חולים סיעודי, אנחנו מעונינים שימשיך להיות מאושפז , מה הזכויות שלו ? האם הם יכולים לפנותו בלי אישורינו ? מה הזמן המקסימלי שביה"ח מחויב לאשפז אותו? תודה מראש , ירון

אין דבר כזה זמן מקסימלי השאלה אם מגיעים למסקנה שהוא שיקומי או סיעודי על זה אתם צריכים להילחם

מנהל פורום רפואה ומשפט