אופניים חשמליות רכב חשמלי קלנועיות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

21/05/2008 | 14:00 | מאת: elona

אופניים חשמליות למבוגרים. אופני הרים ממונעות "26, אופניים ממונעות מתקפלות "20 (דגם עירוני)עם מצברי ליתיום משקל הסוללה רק 1,2 ק"ג בלבד אורגינלי שופריידר יבוא מארה"ב ללא רישיון. אין צורך בביטוח חובה. ללא דלק ידידותי לסביבה וחוסך באנרגיה. טווח נסיעה של -20 ק"מ לטעינה של עד 1,5 שעות (ומשקל הרוכב עלות כספית לטעינה חשמלית מלאה של המצברים היא 1 שקלים לערך. אופניים איכותיות עם שילדה מתקפלת. האופניים במצב מקופל יכנסו למושב אחורי של כל רכב. תיק יד לאחסון הסוללה בגמר הנסיעה (מתפרקת בקלות מותקנת על הגה האופניים)מצבר קל ידידותי לסביבה 80 אחוז אנרגיה יותר ממצברי עופרת רגילים, אורך חיים של המצבר עד 500 טעינות . מטען מהיר וקל, טעינה מכסימלית של שעה וחצי בלבד. מתחייבים לשירות אמין ומחירים הכי זולים בשוק. אחריות על המנוע. שירות תיקונים לכל סוגי האופניים החשמליות והקורקינטים החשמליים. משקל כולל של האופניים כלל מנוע מצברים 18 ק"ג בלבד!! ערכות שדרוג ניתנות לרכישה ללא אופניים החל מ-3000 ש"ח. כנסו לאתרנו באינטרנט www.mini-scooterz.co.il או לאתרנו, www.scooterz.co.il או חייגו 0506313131 0507373150 רחוב הבנים 11 כפר סבא קורקינטים ממונעים אופניים חשמליות מיני קלנועיות קלנועיות והכל בירוק

20/09/2008 | 22:10 | מאת: חמו יאיר

חמו יאיר מהנדס חשמל ואלקטרוניקה שיווק, ייעוץ,מכירה ותיקון קלנועיות וכסאות נכים ממונעים חשמלית. הדגמה ושירות עד בית הלקוח . בפלאפון – 052-6320112 ЯИР ХЕМО Инжинер по электронике и дипломированный электрик - консультация , продажа и ремонт инвалидных колясок с электроприводом. Техническое обслуживание после продажи на дому у клиента . тел. 052-6320112.

מנהל פורום רפואה ומשפט