שמירת הריון

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

29/04/2008 | 13:37 | מאת: מ

צהרים טובים, אני בהריון בשבוע 33 , אני עובדת כסדרנית בסופר ומרימה קרטונים ששוקלים עד 10 ק"ג . ביקשתי מהרופא שיתן לי שמירת הריון כי אני כבר סובלת מכאבים ברגלים ובגב. לטענתו לא מגיעה לי וברוך ה' הכל בסדר בהריון ושאני יעבוד לאט - הסברתי שבפעם האחרונה שהגעתי לעבודה , עבדתי כשעתיים וחזרתי עם דפיקות לב חזקות הביתה , זה לא הזיז לו ופשוט שלך אותי למכון HRP (מכון לסיכון גבוה לפי מה שידועה לי)לדעתי לא היה לא חשק לשמוע אותי אז הוא זרק אותי לשם שהם יטפלו בי. במכון הודיעו לי שהכל בסדר ולא הבינו בכלל מה אני עושה שם, בתשובת היעוץ הסביר כי הוא ממליץ להקל בעבודתי הפיזית, בדגש על הפחתת עמידה ממושכת, הליכה ממושכת או הרמת משאות כבדים- זו כל עבודתי (נקודה חשובה- אני לא עובדת דרך סופר אלא דרך חברה מסוימת)- מה אני עושה כדי לקבל שמירת הריון (כדי לא לפגוע במשכורת) חוץ מזה שמדהים לדעת שיש בנות שעובדות בעבודתי ובחודש ה-3 כבר קיבלו שמירת הריון למרות שהכל היה אצלם בסדר

מייד לפנות להסתדרות עם הבעייה שלך

06/05/2008 | 09:59 | מאת: גלי

תחליפי רופא או לכי לרופא פרטי והוא יירשום לך כל שתבקשי אל תקחי סיכון עם ההריון, למה לסבול ולמה לסכן את העובר

מנהל פורום רפואה ומשפט