ניתוח לב פתוח

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

12/04/2008 | 02:23 | מאת: נסים

שלום רב, אבי עצמאי ונדרש לעבור ניתוח לב פתוח. יש לו חובות רבים והעסק שלו נמצא במצב קשה. אבי קודם רוצה לשקם את העסק ואח"כ לעבור את הניתוח. נאמר לו שכדאי שהוא יעשה את הניתוח אחרי פסח הקרוב. האם יש דרך לעכב את תשלומי החובות? מה אתה מציע לעשות מבחינה כלכלית כדי שאמי תוכל להתפרנס? האם יש אלטרנטיבות שונות מבחינה פיננסית? אני יודע שאסור לו לחכות ופשוט לעבור את הניתוח. לעזרתך אודה, בברכה, נסים

ממש לא נותן עצות כאלה שזה לא בתחום שלי מאחל בריאות שלמה לאבא שלך

מנהל פורום רפואה ומשפט