ניתוח ואחוזי נכות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

21/03/2008 | 14:29 | מאת: שיראל

שלום רב: לפני חצי שנה "עפתי"מקטנוע ונפגעתי בצלעות-שבר שהתחבר,צוואר-פגיעה בעצב הקרנה לצד ימין,והפגיעה העיקרית שבר בשורש כף יד ימין (הדומיננטית),שלא התחבר טוב,ובעוד כמה ימים אני אמורה לעבור ניתוח לא קל בכלל בכף היד להוצאת העצם השבורה שבמקומה שמים גיד ,אגב עצם הטרפזיום,החלמה מן הניתוח כאמור היא 3-6 חודשים. שאלתי היא האם הניתוח ישאיר אחוזי נכות גבוהים? והאם אני זכאית לפיצוי גם מחב' הביטוח וגם מהביטוח לאומי? תודה מראש

אישית מקווה שהאחוזים לא יהיו גבוהיים והאחלמה שלך תהיה מלאה אם לא - הכל כפוף באמת לרמת הנזק הצמית

מנהל פורום רפואה ומשפט